NABILAS PARYKKER | ÅDALSPARKVEJ 63 | DK – 2970 HØRSHOLM  

NABILAS PARYKKER | AMAGERTORV 27, 2 SAL | DK – 1160 KØBENHAVN K   

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Alopecia

Nabilas Parykker hjælper som leverandør til Region Hovedstadens hospitaler med alle former for hovedbeklædning. Parykker, hatte, turbaner og tørklæder. Når du går i gang med en medicinsk behandling, der forårsager midlertidigt hårtab, får du et tilbud om en hovedbeklædning. Det hospital, du modtager din behandling på, udskriver en rekvisition til dig, som du kan bruge som enten hel eller delvis betaling.

Vi hjælper Alopeciaramte fra vores tre saloner på Amagertorv i København, Hørsholm og Helsingør. Det er bedst at bestille tid til at prøve parykkerne i så god tid som muligt – allerhelst før du får din første behandling. Der er nemlig en række overvejelser forbundet med valg af paryk.

Nabilas Parykker anbefaler en såkaldt standardparyk ved hårtab. En standardparyk er allerede fremstillet og på lager. Vores parykker er unikke, da de har en særlig anti-slip-funktion, der gør, at parykken bliver på. De er i naturtro farver og styles sådan, at de passer til stort set alle hårfrisurer. Sæt i hvert fald en time af til dit første besøg i en af vores saloner. Det er nemlig vigtigt, at vi finder det rigtige hår til dig, så du kan føle dig helt tryg. 

Måske har du vanskeligt ved at forene dig med tanken om at skulle bruge paryk? Måske har du svært ved at tro på, at det kan se naturligt ud? Måske er du bange for at tabe parykken i en uheldig situation? Nabila vil svare på alle dine spørgsmål, guide dig igennem forskellige skrækscenarier og lære dig, hvordan du bærer en paryk naturligt og trygt. Nabilas Parykker er der igennem hele dit forløb. Nabilas Parykker er her for dig!

Kontakt Nabilas Parykker for at høre mere om hårtab som følge af kemoterapi eller strålebehandling – eller anden form for hårtab.