Om os

Nabilas Parykker tilbyder parykker, toupéer og sparringsforløb til mennesker, der oplever hårtab. Vi har hjulpet mange kvinder og mænd med deres hårtab. Det kan være på grund af alopecia, i forbindelse med kemobehandling, hårtab ved aldring, eller hvis du oplever forringet hårkvalitet.

Måske har du vanskeligt ved at forene dig med tanken om at skulle bruge paryk/toupé? Måske har du svært ved at tro på, at det kan se naturligt ud? Måske er du bange for at tabe parykken i en uheldig situation?

 

Hos Nabilas Parykker kan vi svare på alle dine spørgsmål. Vi guider dig igennem forskellige skrækscenarier og lærer dig, hvordan du bærer en paryk naturligt og trygt. Nabilas Parykker er der igennem hele dit forløb. Nabilas Parykker er her for dig!

 

Bag Nabilas Parykker står Nabila og Niclas Mathiasen. Nabila er uddannet sygeplejerske og frisør og har arbejdet med parykker i mange år. Nabila bruger selv paryk, fordi hun som 28-årig mistede alt sit hår grundet alopecia universalis. Hun kender altså til alle udfordringer og muligheder fra sin egen oplevelse med paryk. Nabila er en sand ekspert på området. Udover at drive Nabilas Parykker driver Nabila og Niclas også DinSPL.dk

 

Nabila har en personlig tilgang til arbejdet med parykker. Hun møder dig med åbne arme og et åbent sind, masser af varme, højt humør og humor. Det er vigtigt for Nabilas Parykker, at du føler dig set og hørt, at hele oplevelsen omkring parykken bliver positiv, og at tabuer nedbrydes. Ingen formår netop det bedre end Nabila. Hos Nabilas Parykker får du meget mere end en paryk. Du får en venskabelig støtte, der virkelig forstår dig, samtidig med at du får en paryk af højeste kvalitet og den bedste rådgivning på markedet.

 

Niclas er uddannet hospitalsportør og er direktør i Nabilas Parykker. Mænd, der ønsker toupe, kan få en samtale med Niclas. Han bruger selv toupé og har gjort det i mange år, så han ved – ligesom Nabila – hvad han taler om. 

  

Nabilas Parykker arbejder fra tre saloner forskellige steder i Region Hovedstaden for at være tættest på dig! Find os i Hørsholm, i København på Amagertorv og i Helsingør hos frisørsalonen Guys & Dolls. 

 

Kontakt Nabilas Parykker, hvis du er nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig!