Kemoterapi eller strålebehandling

Det er desværre stadig sådan, at kemoterapi og strålebehandling fører til hårtab i større eller mindre grad. Nabilas Parykker er udvalgt som leverandør af parykker til sygehusene i Region Hovedstaden.

 

Nabilas Parykker hjælper som leverandør til Region Hovedstadens hospitaler med alle former for hovedbeklædning. Parykker, hatte, turbaner og tørklæder. Når du går i gang med en medicinsk behandling, der forårsager midlertidigt hårtab, får du et tilbud om en hovedbeklædning. Det hospital, du modtager din behandling på, udskriver en rekvisition til dig, som du kan bruge som enten hel eller delvis betaling.

Vi hjælper kræftramte fra vores tre saloner på Amagertorv i København, Hørsholm og Helsingør. Det er bedst at bestille tid til at prøve parykkerne i så god tid som muligt – allerhelst før du får din første behandling. Der er nemlig en række overvejelser forbundet med valg af paryk.

Nabilas Parykker anbefaler en såkaldt standardparyk ved midlertidigt hårtab, fx i forbindelse med kemoterapi eller strålebehandling. En standardparyk er allerede fremstillet og på lager. Vores parykker er unikke, da de har en særlig anti-slip-funktion, der gør, at parykken bliver på. De er i naturtro farver og styles sådan, at de passer til stort set alle hårfrisurer. Sæt i hvert fald en time af til dit første besøg i en af vores saloner. Det er nemlig vigtigt, at vi finder det rigtige hår til dig, så du kan føle dig helt tryg. 

Bag Nabilas Parykker står Nabila Mathiesen. Hun er uddannet sygeplejerske og frisør og har arbejdet mange år med parykfaget. Nabila bruger selv paryk, du hun som 28-årig mistede alt sit hår grundet alopecia universalis. Hun kender altså til alle udfordringerne fra sin egen oplevelse med paryk. 

Måske har du vanskeligt ved at forene dig med tanken om at skulle bruge paryk? Måske har du svært ved at tro på, at det kan se naturligt ud? Måske er du bange for at tabe parykken i en uheldig situation? Nabila vil svare på alle dine spørgsmål, guide dig igennem forskellige skrækscenarier og lære dig, hvordan du bærer en paryk naturligt og trygt. Nabilas Parykker er der igennem hele dit forløb. Nabilas Parykker er her for dig!

Kontakt Nabilas Parykker for at høre mere om hårtab som følge af kemoterapi eller strålebehandling eller anden form for hårtab.

Som et nyt tiltag tilbyder vi nu også coaching.

  • Sagsbehandling/Vejledning 

Du kan nu også booke en sagsbehandler som hjælper dig med ansøgning mm. Det er et meget følsomt emne og meget grænseoverskridende at skulle bede om hjælp pludselig også til ens kommune. Dette hårtab er for de fleste meget privat og ikke noget man deler med omverdenen. Derfor kan du booke af vores sagsbehandler i samråd med dig står for at søge om hjælpemidlet.  

 

 

Fortællinger fra vores kunder 

Tryk på hjerterne for at se kundens historie: