Hvordan kan vi hjælpe dig?

ER DU HELT ELLER DELVIST SKALDET?

ALOPECIA-RAMT?

ELLER MÅSKE PÅ VEJ I KEMOBEHANDLING?

 

Kunne du tænke dig, at blive støttet, inspireret og få hjælp

igennem hele forløbet, af nogen der har gået vejen selv?

Vil du lære, at være i livet med paryk og øge din styrke, indre ro og power, uanset om det er dit eget hår eller en unik paryk?

Savner du forståelse og sparring med ligesindede, der kan guide dig videre derfra hvor du er?

Nabilas Parykker er din mulighed for at vælge et forløb, hvor vi ser dig, lytter til dig og støtter dig hele vejen igennem, samtidig med at vi skaber en unik paryk til dig efter din hovedform og med det look, du ønsker.

Hos Nabilas Parykker kan du selv bestemme præcis, hvordan dit hår skal se ud. Skal det være krøllet? Glat? Have et let fald? Skal du have et kraftigt mørkt hår, eller skal det være tyndt og fint? Vores erfaring viser, at det giver størst tilfredshed at designe sit eget hår. Vi ved, at du bliver tryggere og mere tilfreds med dit nye liv med paryk, når du tager ansvar og lederskab over dit hårtab.

Hvis du står overfor at skulle i kemobehandling, kan vi hjælpe dig med en helt ny form for paryk. Læs mere her. En sådan paryk er håndlavet og kan sidde fast på hovedet med hudvenlig dobbeltklæbende tape fra Jesband. Den er lavet i det, der hedder Japanese High Fiber, som er en mat silketråd. Det er dét produkt, der allermest ligner ægte hår.

 

Nabilas Parykker hjælper dig hele vejen.

At miste håret er som at miste sin bedste ven eller veninde. Det er helt naturligt, forbundet med en kæmpe sorg og et knæk i ens selvopfattelse og selvbillede.

Hos Nabilas parykker kan vi netop hjælpe dig med at komme igennem denne sorgprocess så du kan komme til at elske dit spejlbillede igen. 

Ring eller book online allerede i dag!

Vi vil ved første konsultation have en samtale med dig for at finde ud af, hvor langt du er i processen.

1. Har du lige fundet en plet i håret?

2. Oplever du at fælde mere end normalt?

3. Har dit hår ændret struktur og glans?

4. Taber du håret i store klumper?

 

Vi anbefaler dig at have din mest betroede pårørende med til samtalen, da der vil være mange oplysninger, og det er svært at huske, når man er mest nøgen og sårbar.

 

Derefter laver vi en plan for dit forløb!